Ervaringen

 

“Geen idee hoe die oefeningen precies werken, maar mijn buik voelt veel beter en ik ben niet meer zo gestresst.”

Sara, 16 jaar

“De luisteroefeningen hebben Linde erg goed geholpen, de buikpijn is weg, ze is veel vrolijker en gaat weer alle dagen naar school. Dank jullie wel voor deze fijne behandeling.”

Moeder van Linde

“Ik wist niet wat hypnose eigenlijk was, maar ik vond het heel fijn om te luisteren naar de oefeningen. Mijn buikpijn is veeeeeel minder geworden!”

Bart, 10 jaar

Beste mevrouw Frankenhuis, beste Carla,
Maandenlang was uw stem die in ons huis klonk en een grote steun was. Onze zoon Mees had op zijn 9e, nu 10 jaar geleden, vaak buikpijn.
We bezochten dokter Marc Benninga in het AMC en kregen het advies om te beginnen met uw hypnose opnames. We hadden de versie van vóór 12 jaar. 5 verhalen. Vanaf het eerste moment was Mees gegrepen, het werkte! Dit was fantastisch om te zien. Hij veranderde erdoor. Het was heel bijzonder om te zien!
We luisterden trouw iedere avond en vaak vroeg Mees tussendoor om een verhaal te horen. Het heeft hem enorm geholpen. Ook op school gebruikte hij het in gedachten om dicht bij zichzelf te komen. We wilden u altijd al een keer bedanken en ik ben blij dat ik dat nu kan doen. Er zijn vast heel veel andere mensen die u dankbaar zijn. Ik hoop dat het goed met u gaat en u nog steeds veel mensen kan helpen.

 

Meer weten over hypnose?

Neem dan een kijkje op:

http://hypnosevoorkinderen.nl

http://medischehypnose.nl