Meteen beginnen met bestellen!

Ben je door een arts of therapeut doorverwezen? Dan kan je beginnen met het bestellen van de thuisbehandeling. De thuisbehandeling bestaat uit 5 audiobestanden waarin 5 hypnose oefeningen staan. Ook krijg je een werkboek. In dit werkboek staan de oefeningen nog een keer uitgelegd en er zitten linkjes naar (verborgen) video’s op YouTube. Deze video’s bieden extra ondersteuning en begeleiding bij de zelfhypnose.

De thuisbehandeling kost € 29,95 (incl. btw) en is alleen te downloaden via een desktop of laptop computer en NIET met een smartphone of tablet. De bestanden die horen bij de thuisbehandeling zijn daarna wel te bekijken of te beluisteren via een tablet of smartphone. U dient hiervoor simpelweg een mail naar uzelf te sturen met alle bestanden en deze dan te openen op de telefoon of de tablet.

Stap 1: Voeg het product toe aan de winkelmand
Stap 2: Vul je gegevens in.Kies je leeftijdscategorie (lagere school of middelbare school)
Stap 3: Klik op de betaallink en betaal via jouw gewenste bank
Stap 4: Vervolgens komt u op de download pagina.

Veel succes en als je vragen hebt dan kan je ons natuurlijk altijd mailen.

We willen je wel met klem vragen de audiobestanden of het werkboek niet naar anderen door te sturen. Hiervoor zijn 2 redenen. Allereerst weet je niet zeker of ze wel eerst een arts geraadpleegd hebben en of deze behandeling voor hen dus wel geschikt is. Verder is het zo dat de opbrengsten van de hypnose thuisbehandeling worden gebruikt voor nieuw wetenschappelijk onderzoek, dus met de aanschaf van de behandeling helpt iedereen dus mee aan nieuw onderzoek!

Lees altijd eerst de disclaimer voordat je overgaat tot het doen van een bestelling.

Thuistherapie lagere school (thuisbehandeling hypnotherapie voor chronische buikpijn)

Thuistherapie middelbare school (thuisbehandeling hypnotherapie voor chronische buikpijn)